Software

De software die OTS gebruikt is van Future Facilities. Daarmee wordt elektronica in ruimtes thermisch- en flowtechnisch inzichtelijk gemaakt. OTS is de vertegenwoordiger van Future Facilities in de Benelux.

slide-images-05

Future Facilities maakt CFD software voor het simuleren van elektronica en gebouwen HVAC. Hun software richt zich vooral op het verbeteren en in kaart brengen van de koeling van serviceruimtes.

De software wordt onderverdeeld in Design en Management. Hieronder kunt u lezen wat dit precies inhoudt.

 

Design

Inleiding

6SigmaRoom

Met de 6SigmaRoom is het voor ontwerpers en facility managers mogelijk een ontwerp te maken van een nieuwe of bestaande faciliteit. 6SigmaRoom wordt een 3D virtuele ruimte waarin plaatsing van de apparatuur, kabels, buizen enz. hun interactie laten zien. 6SigmaRoom maakt duidelijk hoe de thermische prestaties te optimaliseren zijn. Voor meer informatie:  bekijk de brochure van 6SigmaRoom

6SigmaRoom Lite

6SigmaRoomLite is het instapmodel dat een eenvoudige benadering van de opbouw van een conceptueel ontwerp weergeeft met een duidelijk en nauwkeurig beeld. Het modelleert, test en analyseert uw gehele datacentrum met inbegrip van infrastructuur, koeling, kasten en apparatuur.

Andere pakketten die OTS aanbiedt zijn:

  • 6SigmaRack
  • 6SigmaViewer

 

Management

Inleiding

6SigmaFM

Soms zijn wijzigingen in het datacentrum noodzakelijk vanwege de marktvraag. Dit kan zorgen voor wijziging in de opstelling qua architectuur in het datacentrum hetgeen kan leiden tot ontstaan van hotspots. Om dit te voorkomen biedt dit pakket de mogelijkheid een visuele simulatie te maken voordat de wijziging in de praktijk wordt aangebracht. Op deze wijze wordt voorspeld wat binnen het datacenter zal gebeuren.

Andere pakketten die OTS aanbiedt zijn:

  • 6SigmaITM
  • 6SigmaRoomPlanner
  • 6SigmaRack
  • 6SigmaViewer
  • 3rd Party Integration

 

Terug naar Datacentra